Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A szósz összetevőit a limelé kivételével 5 percen át főzzük, majd turmixoljuk össze egy botmixerrel és keverjük hozzá a lime kifacsart levét is végül. Tegyük félre hűlni. A tejszínt a porcukorral verjük kemény habbá, majd keverjük hozzá a mascarponét. Ezzel el is készült a krém. A szószban áztassuk be az első 7 db babapiskóta egyik oldalát, majd a beáztatott felével felfelé tegyük egy tálra őket szorosan és a krém egyharmadát terítsük el rajtuk. Ezt folytassuk, míg a 3 réteg krémmel lezárjuk a tiramisu tetejét. 2–4 órára tegyük hűtőbe, majd friss eperrel díszítve tálaljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás