Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
kerek sütőformához (Ø 22 cm)
Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra (alsó-felső sütés). Kend ki a sütőforma oldalait, az alját béleld ki sütőpapírral. Keverd össze a lisztet, kakaót, sütőport, sót és fahéjat egy tálban. Egy másik tálban keverd össze a zabtejet, olajat és cukrot. Add hozzá az almaszószt, és alaposan keverd el. Fokozatosan add a nedves keveréket a száraz hozzávalókhoz, és gyorsan dolgozd össze sima tésztává (ne keverd túl).
Öntsd a tésztát a formába. Negyedeld fel a körtét, távolítsd el a magházat, majd szeleteld vékonyra. Helyezd a körteszeleteket a tésztára. A mogyorót vágd vékony szeletekre, és szórd a sütemény tetejére. Végül szórd meg barna cukorral.
Süsd a sütit körülbelül 45 percig (ellenőrizd tűpróbával). Miután megsült, vedd ki a sütőből, és hagyd teljesen kihűlni.
Tipp: Csokoládészósszal tálald!
Recept nyomtatás vagy megosztás