Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A kakaós piskótához (2db)
A sima piskótához
A citromos-mákos krémhez
A tojásokból a cukorral habot verünk. A lisztet és a kakaóport óvatosan belekeverjük, majd egymás után kisütjük őket 180 fokos sütőben. A sima lapot is kisütjük. A pudingból és a tejből sűrű pudingot főzünk, cukorral édesítjük, mákot belekanalazzuk. A fehér csokit gőz felett felolvasztjuk, majd a pudinghoz keverjük. A ricottát és a mascarponét a citrom héjával habosra keverjük, hozzáadjuk a pudingos részt és a krémből 1/3 részt kivesszük. A maradék 2/3 részhez keverjük a tejberizst. A tejberizses krémmel megkenjük először az egyik kakaós lapot, erre helyezzük a sima piskótát, majd ismét krém és a maradék kakaós lap. A tortát a maradék sima krémmel bevonjuk és szórócukrokkal kidíszítjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás