Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A lisztet tálba mérjük, hozzákeverjük a sót, porcukrot, majd összemorzsoljuk a hideg vajjal. Hozzáadjuk a tojást és összedolgozzuk a tésztát. Fóliába csomagoljuk és pihentetjük min.fél órát a tésztát. Lisztezett felületen 3 mm vékonyra nyújtjuk, szív formával kiszúrjuk, a felének a közepét egy kisebb formával. Hurkapálcát nyomunk bele, a közepére halmozunk kevés lekvárt befedjük a lyukas közepű szívvel. Villával összenyomkodjuk a két részt. 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük a kekszeket. Ne süssük túl. Porcukorral megszórva kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás