Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Az alapanyagokat a mandula kivételével egy keverőtálba mérjük és összedolgozzuk kézzel, vagy robotgép keverőkarjával. Lisztezett felületen átdolgozzuk a tésztát és 6 részre osztjuk. A részeket további 3 részre vágjuk, mindegyiket vékony hengerré sodorjuk, majd hármas fonással összefonjuk. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre ültetjük a fonatokat. tejjel lekenjük és szeletelt mandulával megszórjuk. 180 fokos sütőben 35–40 perc alatt megsütjük őket.
Vajjal, lekvárral, vagy önmagában kínáljuk Koronás Porcukorral megszórva.
Recept nyomtatás vagy megosztás