Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tojásokat a cukorral robotgéppel felhabosítjuk. Hozzáadjuk a túrót, a lisztet, a sütőport, olajat, joghurtot és a darabokra vágott fehér csokit. Óvatosan belekerverjük a gyümölcsöt. Ha fagyasztottal dolgozunk, akkor először olvasszuk fel és fogjuk fel a levét), majd így keverjük a tésztába, hogy ne áztassa el a tésztánkat! Ha fém kuglófformánk van, azt vajjal, olajjal kenjük ki és így egyengessük bele a tésztát. Ne töltsük nagyon tele, mert akkor billegős lesz az alja, inkább csak 3/4-ig. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Ha kisebb kuglófok, akkor elég 20–25 perc sütés, ha nagyobb térfogatú a forma, akkor 40–45 perc, de tűpróbával ellenőrizhetjük, hogy átsült-e.
Recept nyomtatás vagy megosztás