Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Tészta
Krém
A tésztához a tojásokat tálba ütjük és a cukorral felhabosítjuk. Hozzáadjuk az olvasztott vajat, a lisztet, őrölt mandulát és a sütőport, majd fakanállal összeállítjuk a tésztát. 30x40-es tepsit sütőpapírral kibélelünk és a tésztát ebben kisütjük 180 fokos sütőben, nagyjából 30 perc alatt. Kihűtjük. A krémhez a túrót áttörjük, a mascarponével és a tejszínnel habosra keverjük, belekeverjük a reszelt citromhéjat is. A kihűlt tésztára kenjük. Pogácsa szaggatóval a barackokból félköröket szúrunk ki és a minden kocka sütire egy barackot ültetünk.
Recept nyomtatás vagy megosztás