Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Tésztához
Díszítés
A vajat a cukorral felhabosítjuk, majd hozzádolgozzuk a lisztet és a tojást. Fóliába csomagoljuk és egy éjszakát hűtjük. Másnap lisztezett felületen kinyújtjuk és tojás alakú szaggatóval kiszaggatjuk. A tetejére kisebb lyukat készítünk, ott fűzzük majd át a szalagot. 180 fokos sütőbe toljuk és 15 perc alatt aranyszínűre sütjük. Hagyjuk kihűlni. A tojásfehérjét kissé felhabosítjuk, majd hozzáadjuk a keményítőt, a porcukrot, a citromlét és sűrű masszává dolgozzuk össze. Habzsákba töltjük, és a kekszet megdíszítjük, megszórjuk cukorgyöngyökkel.
Recept nyomtatás vagy megosztás