Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
kb. 12 darabhoz
A tésztához:
A töltelékhez:
Továbbá:
A tésztához az összes hozzávalót egy keverőtálba tesszük, és kb. 10 perc alatt szilárd, sima tésztává gyúrjuk.
A sütőt előmelegítjük 200 °-ra. A tésztából lisztezett munkalapon golyót formázunk, és letakarva kb 15 percig pihentetjük.
Kb. 5 mm vastagságúra vagy kicsit vékonyabbra nyújtjuk, és kerek tésztakiszúróval kb. 10 cm-es köröket vágunk ki belőle. A muffin sütőformát fejjel lefelé fordítjuk, és a kivágott tészta köröket kissé összehajtogatva a megfordított formák közé fektetjük.
A taco kagylókat az előmelegített sütőben kb. 15-20 alatt ropogósra sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A töltelékhez az összes hozzávalót egy keverőtálba tesszük, és közepes sebességgel kemény habbá verjük. Ne keverjük túl sokáig vagy túl erősen, különben a keverék magvajasodhat.
A krémet egy csillag alakú díszítőcsővel ellátott habzsákba töltjük, és közvetlenül tálalás előtt egyenletesen elosztjuk a taco kagylókban. Megszórjuk kakaóporral, és azonnal elfogyasztjuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás