Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Egy kb. 47 x 39 cm-es tepsihez
A mázhoz:
A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a puha vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd fokozatosan hozzákeverjük a tojások sárgáját. Ezután hozzáadjuk az olvasztott csokoládét, a diót és a sütőporral simára kevert búzalisztet, és jól elkeverjük. Végül beleforgatjuk a keményre vert tojásfehérjét. Sütőpapírral bélelt tepsire terítjük, és kb.170°C-on kb.30-35 percig sütjük.
75 ml vizet felforralunk, és 2 téli tea filtert hagyunk ázni benne kb 15 percig. A rumos mázhoz a porcukrot a rummal és a teával simára keverjük. Csak annyi teát adjunk hozzá, hogy szép, sűrű masszát kapjunk. Kenjük meg a mázzal a még langyos süteményt, és hagyjuk megszáradni, majd vágjuk kisebb kockákra.
Sütisdobozban akár 2 hétig is eltartható.
Recept nyomtatás vagy megosztás