Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához
A krémhez
A díszítéshez
A kekszet összetörjük, az olvasztott vajjal összekeverjük és egy 20 cm-es kapcsos tortaforma aljára simítjuk. Hűtőbe tesszük. A tejet és a vizet összeöntjük egy lábasba, hozzáadjuk a rizst és kevergetve puhára főzzük a felhasított vaníliarúddal. Édesítjük, hűlni hagyjuk. A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk és felpuhítjuk. A tejszínt a mascarponéval habbá verjük és a kihűlt tejberizshez adjuk, közben eltávolítjuk a vaníliarudakat. A zselatint kinyomkodjuk, mikróban felolvasztjuk. és a rizshez keverjük, és a tortaformába simítjuk a krémet. 4 órát hűtjük. Tálalás előtt a barackokat felkockázzuk és a cukorral 3 perc alatt összefőzzük. Levendulával ízesítjük, kihűtjük, majd a tortával kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás