Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A raguhoz
A vajat egy lábasban megolvasztjuk, átforgatjuk rajta a rizst, majd felöntjük a vízzel. Csipet sóval, a cukorral és a vaníliakivonattal ízesítjük. Ezt követően hozzáadjuk a tejet és néha megkeverve, közepes lángon megfőzzük a tejberizst. Amikor már csak kevés folyadék van rajta, zárjuk el a lángot és hagyjuk, hogy a maradék folyadékot is felszívja a rizs. A tejszínből a porcukorral habot verünk és óvatosan a langyos rizshez forgatjuk.
Az epret, rebarbarát megmossuk, az epret kicsumázzuk, a rebarbara szárvégeit levágjuk és feldaraboljuk őket, majd a cukorral egy lábasban 5 perc alatt összefőzzük. A raguból 4 pohár aljára merünk 2 evőkanálnyit, erre szedjük a rizst, a tetejére ismét a gyümölcsragut kanalazunk, így kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás