Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A piskótához
A vajkrémhez
A tetejére
A sütőt előmelegítjük 170 fokra, és kivajazunk-kilisztezünk egy 18 cm átmérőjű tortasütő formát. Egy nagy tálban összedolgozzuk a lisztet, sütőport, szódabikarbónát és a sót. Megolvasztjuk a vajat, majd hozzáadjuk a kétféle cukrot. Beletesszük a tojást, joghurtot, tejet is. Most hozzáadjuk az előkészített szárazanyagokat. Amikor a massza kész, a kivajazott formába öntjük. 30–40 perc alatt készre sütjük 170 fokon, majd hagyjuk kihűlni. A tetejére a krémhez a vajat a porcukorral magas fordulaton kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a joghurtot is, és így további 1 percen át habosítjuk. Végül a krémet a kihűlt piskóta tetejére kenjük. Megszórjuk a tetejét színes tortadarával és tálaljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás