Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra és szilikonos sütőpapírral fedjünk le egy sütőlemezt. A csokoládét a vajjal olvasszuk fel vízgőz fölött. A tojást a cukorral habosítsuk fel, majd keverjük a megolvasztott tojásos-vajas keverékhez. Egy külön tálban keverjük össze a lisztet, sütőport, csokoládé cseppeket. Végül a lisztes részt is keverjük az olvasztott csokihoz. Tegyünk evőkanálnyi darabokat a sütőlemezre. Szép kör alakban terüljön a massza, de a kanállal ne lapítsuk el őket! Mindegyikre tegyünk 6 szem drazsét. Az előmelegített 180 fokos, légkeveréses sütőben kb. 10 perc alatt süssük készre a kekszeket. A kész kekszek szép nagyra megnőnek, hagyjuk őket a lemezen teljesen kihűlni, csak ezután lehet őket felszedni a papírról.
Recept nyomtatás vagy megosztás