Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A vajat megolvasztjuk. A darált diót a porcukorral összekeverjük, a szilvát megmossuk, kimagozzuk és feldaraboljuk. A réteslapot egy konyharuhára terítjük, megkenjük kevés vajjal, ráterítünk egy másik lapot, azt is megvajazzuk. A dióval harmadával megszórjuk, a szilva harmadát rászórjuk, betakarjuk egy réteslappal és feltekerjük. A maradék 2 rudat is elkészítjük. Felvert, kevés tejjel elkevert tojással lekenjük a tetejét és 180 fokos sütőbe tesszük. 20 perc alatt készre sütjük. Porcukorral megszórva kínáljuk.
Elkészítési idő: 20 perc+sütés
Recept nyomtatás vagy megosztás