Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a simára kevert tejfölt és a puha margarint. A lisztet, darált diót, vaníliás cukrot, sütőport jól összekeverjük, ezután a tojásos masszához adjuk. A muffin masszát jól összedolgozzuk. A zsírozott, lisztezett formát vagy a papírformát 2/3 részig megtöltjük. 180 fokos sütőben 20–25 percig sütjük. Ha kész, hagyjuk kihűlni, majd a tetejét megkenjük vaníliás pudinggal. Szederrel esztétikusan feldíszítjük a muffint, majd oldott tortazselével, zselatinnal lefényezzük.
Recept nyomtatás vagy megosztás