Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tökmaggrillázshoz
A sütőtökhúst a tejjel összeturmixoljuk, hogy homogén legyen, majd egy fazékba öntjük. Hozzáadjuk a tejszínt, az aranybarna cukrot és a fahéjat. Összemelegítjük. A lapzselatint hideg vízben felpuhítjuk, majd a meleg tejszínes keverékhez adjuk, feloldjuk benne (a porzselatint kevés vízben feloldjuk, felforraljuk és úgy adjuk a tejszínes részhez). Poharakba öntjük és hűtőben kidermesztjük.
A grillázshoz a cukrot világos falú edénybe szórjuk és alacsony lángon megkaramellizáljuk. Hozzáadjuk a sót és a tökmagot. Olajjal vékonyan megkent alufóliára borítjuk a grillázst és kihűtjük. Összetörjük a grillázst és a panna cottákra szórjuk, így tálaljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás