Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A krémhez:
A nyers sütőtököt sajtreszelőn lereszeljük. A tojásokat a cukorral robotgéppel felhabosítjuk, hozzáadjuk az olvasztott vajat, lisztet, sütőtököt, csipet sót, fahéjat és a mazsolát. A muffintepsibe papírformákat teszünk és elosztjuk a tésztát a mélyedésekben. 180 fokos sütőbe tesszük és 30 percig sütjük. Ha kihűlt, elkészítjük a krémet.
A mascarponét a porcukorral és a pasztával összekeverjük. Csillagcsőrös habzsákba tesszük, majd díszítjük vele a kihűlt muffinokat. Olvasztott csokival vagy cukortollal pókhálót rajzolunk a tetejére.
Recept nyomtatás vagy megosztás