Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Hámozzuk meg a citromot, majd facsarjuk ki a levét. Melegítsük fel egy edényben a fehérbort, almateát és almalevet a citromhéjjal, citromlével és a kandiscukorral, de ne forraljuk fel. Adjuk hozzá a fűszereket egy teatartóban. Hámozzuk meg az almákat, vágjuk szeletekre és adjuk a főzethez párolódni. Vegyük vissza a hőfokot, és hagyjuk egy órán át főni. Távolítsuk el a fűszereket és az almaszeleteket. Ízlés szerint almaborral is gazdagíthatjuk tálaláskor.
Tipp: tálaláskor a poharakba tehetünk fahéjat, rozmaringot vagy levendula ágat.
Recept nyomtatás vagy megosztás