Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A marcipánt nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A sárgabarackot kis kockákra vágjuk, a likőrrel összemelegítjük. A lisztet tálba mérjük, hozzáadjuk a cukrot, olvasztott vajat, barackot a likőrrel, rámorzsoljuk az élesztőt, hozzáöntjük a langyos tejet, marcipánt és alaposan kidagasztjuk. Meleg helyen duplájára kelesztjük. Lisztezett deszkán 2 cm vastagra kinyújtjuk, késsel felkockázzuk és sütőpapírral bélelt sütőlemezre tesszük, 180 fokos sütőben 30 perc alatt kisütjük. Még melegen meglocsoljuk olvasztott vajjal és vastagon porcukrozzuk. Hetekig eláll.
Recept nyomtatás vagy megosztás