Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A leveles tésztát kb. 20x24 cm-es négyzetre nyújtjuk, majd a négy szélét 1–1,5 cm szélességben felhajtjuk. A tészta középső részét, ahol nincs ráhajtás, egy villával megszurkáljuk. 210 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben aranybarnára sütjük a tésztanégyzetet kb. 15 perc alatt, majd kivesszük és szobahőmérsékletűre hagyjuk kihűlni. Ezalatt elkészíthetjük a krémet. A krémsajtot keverjük simára a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. Mikor a tészta teljesen kihűlt, rákenjük a krémet és a tetejét telerakjuk málnával. Porcukorral meghintve kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás