Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Hozzávalók a tésztához:
A díszítéshez:
Válasszuk szét a tojásokat. A vajat és a barna nádcukor 2/3-ával keverjük habosra. Fokozatosan, nagyon lassan adjuk hozzá a tojássárgákat. Adjuk hozzá a rumot, a joghurtot, a narancs és citrom levét és héját, valamint a kókuszreszeléket. A tojásfehérjét a maradék barna nádcukorral verjük kemény habbá, majd óvatosan keverjük a vajas keverékhez. A lisztet szitáljuk át a sütőporral, és forgassuk a masszába. Öntsük a tortaformába és simítsuk el, majd 150 °C-ra előmelegített sütőben kb 40 percig süssük. A kihűlt tortát kenjük meg lekvárral, helyezzünk rá narancs-, és kókuszszeleteket vagy reszeléket.
Recept nyomtatás vagy megosztás