Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tetejére
A lisztet a sütőporral, sóval, cukorral, tojásokkal és a tejföllel eldolgozzuk, majd lisztezett felületen 3–4 mm vékonyra nyújtjuk. 3 féle méretű szaggatóval köröket szaggatunk, ezeket 4 helyen ollóval becikkezzük, majd egymásra helyezünk 3 különböző méretű kört, ujjunkkal középen összenyomjuk és forró olajban kisütjük. A sülés közben szétnyílik a tészta, mint a rózsa. A közepébe lekvárt tehetünk és porcukorral szórjuk meg tálalásnál. Egy adagból kb. 15 db fánk készíthető.
Recept nyomtatás vagy megosztás