Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A rizst, a tejet, citromhéjat, félbevágott vaníliarudat és a mazsolát feltesszük főni fedő nélkül. Amikor a rizs megpuhult, hozzákeverjük a kristálycukrot, és fedő alatt hagyjuk kihűlni. Ha langyosra hűlt, kivesszük belőle a vaníliarudat, és hozzákeverjük a tojássárgákat. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük egy csipet sóval, majd hozzákeverjük a felvert tojáshabot. Egy kivajazott, morzsával kiszórt kb. 20x25 cm-es tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon légkeveréssel süssük 40–45 percen át.
Recept nyomtatás vagy megosztás