Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A vaníliás pudingport lábasba szórjuk, folyamatosan keverés mellett hozzáadjuk a tejet, majd kevergetve felfőzzük és besűrítjük. Cukorral édesítjük és néha megkeverve, hogy ne bőrösödjön langyosra hűtjük. A leveles tésztát kitekerjük, rákenjük a pudingot. Az epreket megmossuk és kisebb darabokra daraboljuk, egyenletesen a pudingos tésztára szórjuk. Hosszabbik oldalánál fogva, mint a rétest feltekerjük és 2 ujjnyi vastag csigákra vágjuk, amiket sütőpapírral bélelt tepsire/sütőlemezre fektetünk. Felvert tojással lekenjük és 180 fokra előmelegített sütőben 15–20 perc alatt megsütjük. Tálaláskor porcukorral szórjuk meg.
Recept nyomtatás vagy megosztás