Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Az öntethez:
A rizst megmossuk, 400 ml sós vízben a csomagoláson olvasható utasítás alapján megfőzzük, leöblítjük hideg vízzel, majd leszűrjük. Az edamame babot sós vízben 3-5 percig főzzük, ha elkészült, leöblítjük hideg vízzel, lecsepegtetjük. Megmossuk a vöröskáposztát, félbevágjuk, eltávolítjuk a torzsáját, majd apróra szeleteljük. Megtisztítjuk és felaprítjuk a retket. Összedolgozzuk ½ teáskanál sóval és ½ teáskanál cukorral, kb. 2 percig gyúrjuk.
Megmossuk az uborkát, majd egy hámozóval vékony szeletekre vágjuk és feltekerjük. Megtisztítjuk a lazacot, ha szükséges, eltávolítjuk a bőrét, majd 1 cm-es kockákra vágjuk.
Kimagozzuk és megpucoljuk az avokádót.
Meghámozzuk és kimagozzuk a mangót (vigyázzunk, csúszós!). Felkockázzuk az avokádót és a mangót.
Az öntethez összekeverjük a szójaszószt, a cukrot és az olajat.
A rizst két külön tálba osztjuk, és elrendezzük a feltéteket a tetején, meglocsoljuk az öntettel, majd megszórjuk a zsázsával és a szezámmaggal. Félbevágott lime-mal, wasabival és gyömbérrel díszítjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás