Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tepsit kenjük ki puha vajjal, és szórjuk meg liszttel. Helyezzük sütőpapírral fedett tepsire a pekándiót, és süssük előmelegített sütőben 160°C-on kb 10 perc alatt aranysárgára , hagyjuk kihűlni, majd vágjuk apróra.
A lisztet, a sütőport és a kakaóport keverjük össze és szitáljuk át. Adjuk hozzá a pekándiót és a fehér csokoládét. Válasszuk szét a tojásokat. A vajat a cukor felével, a sóval és a narancshéjjal keverjük habosra, majd lassan adjuk hozzá a langyos, olvasztott étcsokoládét, és a tojások sárgáját.
A tojásfehérjét verjük jól fel, adjuk hozzá a maradék cukrot és keverjük krémesre. Felváltva keverjük hozzá a vajas és a lisztes részt. Öntsük a formába és simítsuk el. 160°C-ra előmelegített sütőben kb 45 percig süssük.
Fordítsuk ki a formából és hagyjuk kihűlni. Az étcsokoládét és a fehér csokoládét olvasszuk fel, és egy kanál segítségével díszítsük velük a süteményt.
Recept nyomtatás vagy megosztás