Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A karamellszószhoz
A sütőt előmelegítjük 175 fokra, és előkészítünk egy 20x18 cm-es, magas peremű sütőformát. A vajat felolvasztjuk a sütőformában, majd egyenletesen rászórjuk a barnacukrot. A szeletelt banánnal beterítjük a forma alját. A száraz hozzávalókat mind összekeverjük egy nagy tálban, majd az összes folyékony hozzávaló is hozzámehet az összetört banánnal együtt. Alaposan elegyítjük, míg sima lesz, de ne habosítsuk fel! A masszát a formába szedjük a banánszeletekre, majd 175 fokon, légkeverés nélkül megsütjük 45 perc alatt. Tűpróbával ellenőrizhetjük, hogy átsült-e teljesen. Kisülés után hagyjuk még 20 percig a formában hűlni, mielőtt kiborítjuk. A szószhoz mind a három összetevőt egy kis edényben forraljuk 2 percen át. A hőről levéve hagyjuk hűlni 2 percet, majd a banánkenyérre öntjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás