Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Kb. 20 darabhoz
Tészta:
Párizsi krém:
A kekszkeverékhez keverjük össze az összes hozzávalót és gyúrjuk sima tésztává. Csomagoljuk fóliába és tegyük hűtőbe 2 órára.
Lisztezett munkafelületen nyújtsuk ki a tésztát 2 mm vastagra, és kerek (4 cm átmérőjű) kiszúróval szagassuk ki a kekszeket. Helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire őket és 180 ° C-ra előmelegített sütőben süssük 15 perc alatt aranysárgára.
A töltelékhez aprítsuk fel az étcsokoládét, forraljuk fel a kakaóport, a tejszínt és a vizet, és öntsük rá a feldarabolt csokira, és hagyjuk rövid ideig állni. Botmixerrel pürésítsük simára a krémet. Hűtsük addig, amíg krémes állagot nem kapunk, majd tegyük egy csillagfúvókával ellátott habzsákba, és töltsük meg vele a kekszeket. A tetejükre ragasszunk egy kis krémmel fél diókat.
Recept nyomtatás vagy megosztás