Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A lisztet tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót, cukrot, a kockázott hideg vajat és robotgéppel összeállítjuk a tésztát. Ha kell, néhány evőkanál hideg vizet adunk hozzá. Fóliába csomagoljuk 1 órát hűtjük.
A gyümölcsöket megmossuk, az almát és a szilvát vékony cikkekre vágjuk. A tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, majd a közepére halmozzuk a gyümölcsöket, megszórjuk mogyoróval és a fahéjas cukorral. A szélét egy kissé a gyümölcsökre hajtjuk, majd 180 fokos sütőben 45 perc alatt készre sütjük. Tálaláskor porcukorral szórjuk. Jól megy hozzá a vanília fagyi.
Recept nyomtatás vagy megosztás