Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához
A töltelékhez
A tészta elkészítéséhez először a vajat keverjük ki a kristálycukorral. Aztán adjuk hozzá az összes többi hozzávalót, és gyúrjunk belőle egynemű tésztát a konyhai robotgéppel. Az így kapott tésztát csomagoljuk be fóliába, majd fél órára tegyük be a hűtőbe. Fél óra elteltével nyújtsuk ki a tésztát 3 mm vastagra, és egy 5 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval szúrjuk ki a kekszeket. A kekszeket 10–13 perc alatt süssük készre légkeverés nélkül, 175 fokra előmelegített sütőben. Ezután a krém elkészítése követezik. Ehhez a vajat jól habosítsuk fel először, majd adjuk hozzá a habtejszínt, vaníliás cukrot is. Habosítsuk így is tovább. Végül adjuk hozzá a porcukrot, és addig habosítsuk, míg tökéletes krém állaga lesz. Töltsük össze a krémmel a kekszeket, és kész is.
Recept nyomtatás vagy megosztás