Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tészta hozzávalóiból szép sima tésztát gyúrunk, majd folpackba csomagolva 1 órára hűtőbe tesszük. Egy óra elteltével kinyújtjuk és egy 26 cm átmérőjű, 6 cm magas peremű sütőformába terítjük. Nem baj, ha a tészta kicsit túllóg a peremen! A krémhez a rizst a vízben előfőzzük kb. 15–20 perc alatt, majd leszűrjük róla a vizet. Ekkor az összes többi hozzávalót egy tálba mérjük, simára keverjük, majd belekeverjük a rizst is. A krémet a formába terített tésztába öntjük, a feleslegesen kilógó tésztát levágjuk és előmelegített 170 fokos sütőben légkeverés nélkül 1 órán át sütjük. A kihűlt pitét fél óra elteltével már szeletelhetjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás