Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A kekszhez
A díszítéshez
A lisztet és a mandulát a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a cukrot, a tojást és a sót és összegyúrjuk. Fóliába csomagoljuk, pár órát hűtjük. Ezt követően lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk és kis pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk, a körök egyik szélét egyenesre vágjuk és ennél a résznél a két kört összeillesztjük, majd finoman összenyomkodjuk. 180 fokos sütőben aranyszínűre sütjük. A kihűlt nyuszipofikat először a fehér mázzal kidíszítjük, majd a marcipánmasszából apró orrokat készítünk. Az étcsokit gőz felett megolvasztjuk és habzsákba töltjük. Apró lyukat szúrunk rá tűvel és megrajzoljuk a nyuszik száját és bajuszkáját.
Recept nyomtatás vagy megosztás