Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához
A töltelékhez
Előmelegítjük a sütőt 175 fokra. Egy nagy tálban összetörjük a graham kekszeket, és alaposan hozzákeverjük a lisztet és a sütőport. Egy konyhai robotgépben habosra keverjük a vajat a barnacukorral. Hozzáadjuk a tojásfehérjét is, majd addig keverjük, míg teljesen homogén lesz. A vajas részt a graham kekszes alaphoz dolgozzuk. Egy másik tálban összekeverjük a krémsajtot, a tojássárgát és a kristálycukrot, citromhéjat, majd félretesszük Egy kis fagyis kanállal kiadagoljuk a tésztát egy szilikonos sütőpapírral fedett sütőlemezre. A hüvelykujjunkat a keksz közepébe nyomva peremet készítünk a kekszeknek. Egy kanállal a sajtkrémes tölteléket a kekszek mélyedéseibe szedjük. Kb. 12 perc sütés után kivesszük és hagyjuk kihűlni a kekszeket.
Recept nyomtatás vagy megosztás