Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A lisztet tálba szitáljuk, hozzáadjuk a cukrot, az olvasztott vajat, rámorzsoljuk az élesztőt, hozzáöntjük a tejet és rugalmas tésztát gyúrunk belőle, majd alaposan kidagasztjuk. A tálat lefedjük és a tésztát duplájára kelesztjük.
Amikor megkelt, óvatosan enyhén lisztezett felületre borítjuk és kinyújtjuk kb. 24 cm-es kör alakúra. Egy kerámia/fém sütőformát vajjal/olajjal kikenünk és ebbe fektetjük a tésztát.
A darált dióból, cukorból fahéjból a tej hozzáadásával krémet készítünk és a tésztára kenjük. A nektarinokat vékony cikkekre vágjuk és a diós részre fektetjük. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk és 30-35 perc alatt megsütjük. Ha langyosra hűlt, porcukorral megszórjuk és szeletekre vágva kínáljuk.
TIPP: Vanília fagyival komplett desszertet varázsolhatunk belőle.
Recept nyomtatás vagy megosztás