Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A csokit a vajjal gőz fölött összeolvasztjuk. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a cukorral és csipet sóval habbá verjük. Hozzákeverjük a kakaóport, a tejfölt, a vajas csokit, belereszeljük a narancshéjat. Kisméretű tortaformát kivajazunk és kakaóporral megszórunk. Beleöntjük a fóliával alulról beborított formába, egy tepsibe tesszük, amibe forró vizet öntünk 3 cm magasan. 150 fokra előmelegített sütőben 15 percig pároljuk (ekkor még remegős!), majd hűtőben 1–2 óra alatt kihűtjük. Kandírozott narancshéjjal és porcukorral megszórva kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás