Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A narancsot megmossuk és a héját lereszeljük. Megpucoljuk és a gerezdekről fehér hártyát leszedjük, majd összeturmixoljuk, és szűrőn átnyomjuk. Hozzákeverjük a felvert tojásokat és a langyos tejet. Belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk az olvasztott vajat és a reszelt narancshéjat. Alaposan kidagasztjuk a tésztát, majd letakarva meleg helyen duplájára kelesztjük. Lisztezett felületen átgyúrjuk a tésztát, három rudat sodrunk belőle, amit összefonunk. Tojásssárgájával lekenjük, megszórjuk jégcukorral. 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. Lekvárral, vajjal vagy magában kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás