Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és sütőpapírral bélelünk ki két tepsit. A csokoládét felaprítjuk, a lisztet összeforgatjuk a sütőporral. A puha vajat kikeverjük a Barna Nád Kristálycukorral, majd a tojást és a narancs reszelt héját is hozzáadjuk. Beleszórjuk a lisztes keveréket, kissé összeforgatjuk, majd a csokoládét is hozzáadjuk és összekeverjük/gyúrjuk. Gombócokat formázunk a masszából, tepsire helyezzük, és tenyérrel kissé kilapítjuk őket. 12–14 percig sütjük, majd rácson hagyjuk kihűlni.
Recept nyomtatás vagy megosztás