Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tortához
A tetejére
Az almát és a sárgarépát megmossuk, meghámozzuk és lereszeljük. A tojásokat a cukorral legalább 5 percig habosítjuk robotgéppel. Hozzáadjuk a lágy vajat, a lisztet, a narancs reszelt héját, az őrölt diót, sütőport és a kandírozott narancskockákat, legvégén belekeverjük a reszelt alma-sárgarépa keverékét. Sütőpapírral bélelt kapcsos tortaformába öntjük és 180 fokon 40–45 perc alatt megsütjük. A sárgarépát megtisztítjuk és zöldséghámozóval vékony szeleteket vágunk belőle, majd enyhén cukros vízben 3 perc alatt megpároljuk a répát. A sajtkrémet a porcukorral és a citromlével elkeverjük, és kihűlt tortára kanalazzuk. A párolt répacsíkokból díszeket formázunk a tortára.
Recept nyomtatás vagy megosztás