Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A cukrot a vajjal robotgéppel habosra keverjük. Hozzádolgozzuk a lisztet, őrölt mogyorót, kakaóport, sót. Fóliába csomagoljuk, 1 órát pihentetjük a tésztát. Lisztezett felületen 5 mm vékonyra nyújtjuk és kör alakú szaggatóval kifliket szúrunk ki a tésztából. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre tesszük a kifliket és 180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük a kifliket. Gőz felett megolvasztjuk a fehér csokoládét, habzsákba töltjük, kis lyukat vágunk rá és megcsíkozzuk a kihűlt kifliket.
Recept nyomtatás vagy megosztás