Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Egy adaghoz:
Lassan olvasszuk fel a vajat és az étcsokoládét vízfürdő felett, és hagyjuk kissé kihűlni.
A tojásokat, a barnacukorral és a reszelt narancshéjjal keverjük ki habosra (kb. 7 perc), majd adjuk hozzá a vajas keveréket, és jól dolgozzuk össze. A kukoricalisztet keverjük össze a darált mogyoróval, majd adjuk a tésztához. Kb. 2 cm magasan terítsük el a tésztát egy tepsiben.
180°C-ra előmelegített sütőben (felső/alsó hőfokon) a középső rácson kb. 25 percig sütjük.
Ha kihűlt, forró ribizli lekvárral kenjük meg vastagon, majd felszeletelés után szórjuk meg mogyoróval.
Recept nyomtatás vagy megosztás