Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tojásfehérjéket közepesen kemény habbá verjük, majd kanalanként hozzáadjuk a cukrot, majd a végén a keményítőt és kemény, vágható habbá verjük. Legvégül beleforgatjuk a kakaóport és az ecetet, nem kell teljesen, szép ha cirmos marad. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre kenjük a habot és a sütőbe tesszük. 150 fokra mérsékeljük a hőfokot és 75 percig sütjük a tortát. Fakanállal kitámasztott sütőajtónál hagyjuk kihűlni.
A habtejszínt a mascarponéval és a porcukorral kemény habbá verjük, a végén forgatjuk bele a mogyorókrémet. A kihűlt tortára kenjük. Banánt karikázunk a tetejére. A mogyorót megpirítjuk száraz serpenyőben, durvára vágjuk és a tortára szórjuk. Karamellkrémmel/olvasztott csokival megcsíkozzuk a tortát, így tálaljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás