Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A lisztet tálba mérjük, hozzáadjuk a cukrot, csipet sót, beleütjük a tojásokat és a tejjel lazítva csomómentesre keverjük. Szilikonos muffinformába vagy kivajazott és kilisztezett fém formába adagoljuk a tésztát, beledobáljuk a gyümölcsöket. 180 fokon 25–30 perc alatt megsütjük őket. A sülés közben felpúposodik, ne tegyük teljesen tele a formát!
Tálaláskor porcukorral megszórjuk. Hidegen, langyosan, fagyival vagy friss gyümölccsel is nagyon finom!
TIPP: elkészíthetjük bármilyen szezongyümölccsel, málnával, eperrel, áfonyával, cseresznyével, meggyel...
Recept nyomtatás vagy megosztás