Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Tésztához
Kenéshez
A lisztet tálba szitáljuk, rámorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a porcukrot, az olvasztott vajat, sót, a tojást, valamint a tejet és dagasztókaros robotgéppel alaposan kidagasztjuk. Meleg helyen duplájára kelesztjük. Lisztezett felületen alaposan átgyúrjuk a tésztát, majd fél cm vastagra nyújtjuk. A tészta felét megkenjük a mogyorókrémmel. A tészta nem megkent felét ráhajtjuk a megkent részre, majd hosszában 3 cm-es csíkokat vágunk belőle és a csíkokat addig tekerjük, míg össze nem áll egy kis koszorúkká. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre rakjuk őket, lekenjük a tejes tojással és 180 fokos sütőben 30 perc alatt pirosra sütjük. 20 perc után nyomkodjunk a közepükbe csokitojásokat.
Recept nyomtatás vagy megosztás