Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tésztához először a tojások sárgáját a mézzel habosra keverjük, majd a fehérjéket a Koronás Kristálycukorral kemény habbá verjük. A tojáshabot a kikevert sárgájához adjuk, és óvatosan összekeverjük a liszttel. Tortaformába téve 180 fokon 30 percig sütjük. A tejet a pudingporral sűrű krémmé keverjük, majd tejszínhabbal lazítjuk és fél dl vízben feloldott, langyos zselatint adunk hozzá. A kihűlt tortatésztát félbevágjuk, és a krémmel betöltjük. A torta felső részét friss málnával feldíszítjük, és végül tortazselét öntünk rá. Oldalát pörkölt mandulával díszíthetjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás