Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tojásokat a cukorral felhabosítjuk, hozzáadjuk az olajat, a lisztet, a joghurtot, a darabolt csokoládét, a durvára vágott magvakat, sütőport, végül óvatosan beleforgatjuk a meggyet. Sütőpapírral bélelt 26 cm átmérőjű kerámiaformába simítjuk a tésztát és 180 fokos sütőben 50 percig sütjük. Ha nagyon pirul a teteje, alufóliával letakarjuk, tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e. A krémhez a mascarponét a tejszínnel, a porcukorral és a citromlével felhabosítjuk és kemény habbá verjük. A krémet a kihűlt tortára kenjünk. Tálaláskor megszórhatjuk durvára vágott pisztáciával, mogyoróval.
Recept nyomtatás vagy megosztás