Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tetejére:
Előmelegítjük a sütőt 200 fokra, és sütőpapírral bélelünk ki egy kb. 20x30 cm-es magas falú tepsit. A meggyet lecsepegtetjük, a tetejére szánt Barna Nád Kristálycukrot összekeverjük a fahéjjal. A tojásokat habosra keverjük a Barna Nád Kristálycukorral, majd hozzáadjuk az olajat és a joghurtot, és végül a száraz hozzávalókat, a lisztet, a sót, a sütőport és a szódabikarbónát. Simára keverjük, és a masszát a tepsibe simítjuk. A tészta tetejét sűrűn kirakjuk a meggyel, és megszórjuk a fahéjas Barna Nád Kristálycukorral. 25–30 percig sütjük, tűpróbával teszteljük. Ha kész, hűlni hagyjuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás