Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Először 2 tojássárgáját a cukorral habossá keverjük. Egy tálban a matcha teaport összekeverjük a zselatinporral, majd felöntjük a hideg tejjel, és 15 percen át állni hagyjuk. A 15 perc után mikrohullámú sütőben felforraljuk, és csomómentesre keverjük egy kis habverővel. Félretesszük hűlni. Ha a matcha teás tej langyosra hűlt, de még szép folyékony, hozzákeverjük a cukorral kihabosított tojássárgákat. Teljesen simára keverjük. Most a jó alaposan behűtött tejszínhabot is óvatosan hozzákeverjük az alaphoz. Poharakba töltjük, és hűtőbe tesszük egy órára. Friss eperrel vagy málnával kínáljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás