Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
12 darabhoz:
A joghurtot, a finomra vágott marcipánt és egy kis adag porcukrot jól összekeverünk. A tojásokat, a többi porcukorral, csipet sóval, vaníliás cukorral és a citrom reszelt héjával habosra keverjük.
A felvert tojásos keverékhez lassan hozzákeverjük az olajat és a joghurtos-marcipános keveréket. A lisztet és a sütőport átszitáljuk, és a masszához forgatjuk.
Az egészet óvatosan összekeverjük, és a muffinpapírok háromnegyedéig betöltjük. 180°C-on előmelegített sütőben kb 15 percig sütjük.
A muffinok tetejét marcipáncsillagokkal díszítjük, és tálalás előtt porcukorral megszórjuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás