Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A tetejére:
A puha vajat habosra keverjük a Barna Nád Kristálycukorral, közben hozzáadjuk a tejet is. Egy másik tálban összeforgatjuk a száraz hozzávalókat, majd fokozatosan a vajast keverékhez adjuk. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, és sütőpapírral bélelünk ki két tepsit. A masszából gombócokat formázunk, a tepsire tesszük, és tenyérrel kilapítjuk őket. 12 percig sütjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A kihűlt kekszeket megfordítjuk, és étcsokoládéval vonjuk be. Hűvös helyen hagyjuk megdermedni a csokit.
Recept nyomtatás vagy megosztás